• Εξυπηρετούμε
    Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  • Καλέστε μας
    6970686150, 6906192743
  • Email
    metaforikipatra@gmail.com
Μεταφορική Πάτρα
Μεταφορική Πάτρα, Μετακομίσεις και Μεταφορές Πάτρα Αθήνα - Έκπτωση 50%

Μεταφορική Πάτρα, μια εταιρία με οικογενειακό χαρακτήρα, με προσανατολισμό και εξειδίκευση στις μετακομίσεις. Με έδρα την Πάτρα εκτελούμε καθημερινές μεταφορές στην Αθήνα, ενώ εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Ελλάδος (δείτε αναλυτικά τα δρομολόγιά μας). Προσφέρουμε την επιλογή συνδυαστικών μετακομίσεων με πολύ χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες μας. Το όφελος σας μπορεί να φτάσει μέχρι και 50% σε σχέση με μια απευθείας μετακόμιση. Ειδικά αν ψάχνετε μεταφορική εταιρεία για Πάτρα Αθήνα, η ιδανική λύση είναι η Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος,  με ασυναγώνιστες τιμές και έμπειρο προσωπικό!

Πολυετής εμπειρία και χαμηλές τιμές; Μονόδρομος η Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος

Είτε βρίσκεστε στην Πάτρα, είτε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όταν έρχεται η ώρα να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, τότε χρειάζεστε μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία με πολύ χαμηλές τιμές. Μια μεταφορική εταιρεία που για αυτήν τα δρομολόγια για μετακομίσεις και μεταφορές, είναι καθημερινή ρουτίνα. Τότε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος. Με χιλιάδες χιλιόμετρα στο ενεργητικό μας σε μεταφορές, και έχοντας πραγματοποιήσει άπειρες μετακομίσεις, δικαιούμαστε να ισχυριζόμαστε ότι αξίζουμε την επιλογή σας.


Μεταφορική Εταιρεία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό!

Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης, θέλετε να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους κόπους και την περιουσία σας. Η μεταφορική μας εταιρεία μεταφέρει τα πράγματά σας με απόλυτη ασφάλεια και τη χρυσή εγγύηση μεταφορών που μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει. Μία αξιόπιστη μεταφορική στην Πάτρα, μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες μεταφορές αντικειμένων σε όλη την ελληνική επικράτεια, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Έτσι οι μεταφορές από την Πάτρα στην Αθήνα αλλά και οι μετακομίσεις οικιακών ειδών και εξοπλισμού, γίνονται παιχνιδάκι για την μεταφορική μας εταιρεία. Αναθέστε μας τη μεταφορά σας και μετατρέψτε μία αγχωτική διαδικασία σε μια ευχάριστη εμπειρία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας υποδείξετε το σημείο προορισμού, όποιο και να είναι αυτό σε όλη την Ελλάδα. Εμείς απλά θα κάνουμε την δουλειά μας σωστά. Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος, με ασυναγώνιστες τιμές σας παραδίδουμε το κλειδί του νέου σας χώρου στο χέρι.

Δωρεάν Συσκευασία

Στη Μεταφορική Πάτρα μπορείτε να εμπιστευτείτε την οικοσκευή σας. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά και συσκευάζουμε επιμελώς ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ όλα τα είδη σας, ηλεκτρικές συσκευές, γυαλικά και εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, πίνακες, έπιπλα, μηχανήματα, ρουχισμό. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό για την αποσύνδεση του ηλεκτρικού εξοπλισμού σας και την επανασύνδεση του στον νέο προορισμό σας, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο φθοράς. Μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία περιμένει την επόμενη μεταφορά σας!

Ανυψωτικά Μηχανήματα

Έχετε βαριά, ογκώδη και δύσκαμπτα αντικείμενα; Κανένα πρόβλημα, γιατί στη Μεταφορική Πάτρα διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα που κατεβάζουν και ανεβάζουν με ασφάλεια και σιγουριά το πιάνο, το χρηματοκιβώτιο, τους καναπέδες και ό,τι άλλο δεν μπορεί να περάσει από το στενό κλιμακοστάσιο.