• Εξυπηρετούμε
    Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  • Καλέστε μας
    6970686150, 6906192743
  • Email
    metaforikipatra@gmail.com
καθημερινές μετακομίσεις και μεταφορές από Πάτρα σε Αθήνα με πολλαπλές στάσεις

Η Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβάνεται στα τακτικά καθημερινά δρομολόγια της μεταφορικής μας εταιρείας. Είτε με αφετηρία την Πάτρα και προορισμό την Θεσσαλονίκη, είτε αντιστρόφως με αφετηρία την Θεσσαλονίκη και προορισμό την Πάτρα, διαθέτουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση για τηνασφαλή μετακόμιση της κατοικίας ή την μεταφορά των αντικειμένων σας. Επιπλέον, ο στόλος μας διαθέτει φορτηγά αυτοκίνητα κατάλληλου μεγέθους για μετακομίσεις, ειδικά διαμορφωμένα για πολύωρες μεταφορές. Σημειώνουμε πως παρόλη την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση ανάμεσα στις δύο πόλεις, προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές που μπορείτε να βρείτε στην αγορά για μετακόμιση από τη Πάτρα στη Θεσσαλονίκη, ή από τη Θεσσαλονίκη στη Πάτρα. Όσο για τη συνέπεια και την ταχύτητα μας, αυτές παραμένουν σταθερές είτε πρόκειται για μετακόμιση λίγων χιλιομέτρων, είτε για μεγάλων αποστάσεων μετακομίσεις.

 

ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η μεταφορική μας εταιρεία δεν σταματάει Θεσσαλονίκη αλλά πλέον φτάνει μέχρι και την Αλεξανδρούπολη! Με ενδιάμεσες στάσεις σε Μεσολόγγι, Άρτα,Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για το καθημερινό δρομολόγιο με αφετηρία την Πάτρα και τελικό προορισμό την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Εξοικονομήστε χρήματα με το συνδυαστικό μας δρομολόγιο

Η μεταφορική μας εταιρεία πραγματοποιεί τακτικά το δρομολόγιο Πάτρα – Μεσολόγγι – Άρτα – Ιωάννινα – Θεσσαλονίκη – Ξάνθη – Αλεξανδρούπολη, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαμηλώνοντας το κόστος της μετακόμισης σας στο μισό. Σας παροτρύνουμε να μας ζητήσετε την μεταφορά των επίπλων ή των οικοσυσκευών σας, με χρήση του παραπάνω συνδυαστικού δρομολογίου. Φυσικά το δρομολόγιο ισχύει και για την αντίστροφη διαδρομή και για οποιονδήποτε ενδιάμεσο σταθμό. Μιλήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μεταφορές μετακομίσεις - Έκπτωση 50%

Φοιτητής από την Πάτρα στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη στην Πάτρα;

Καλέστε μας τώρα και επιβεβαιώστε μόνοι σας τις ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ που παρέχουμε στους φοιτητές. Με έδρα την Πάτρα, μία πόλη κατεξοχήν φοιτητούπολη, έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να καταλαβαίνουμε παράλληλα τις οικονομικές δυσκολίες που έχει το άνοιγμα ενός νέου δεύτερου σπιτικού. Πραγματοποιούμε ασυναγώνιστες τιμές και μεγάλες φοιτητικές εκπτώσεις μέχρι και 30% για μεταφορές μετακομίσεις σε Θεσσαλονίκη αλλά και Πάτρα.