• Εξυπηρετούμε
    Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  • Καλέστε μας
    6970686150, 6906192743
  • Email
    metaforikipatra@gmail.com
Μεταφορική Πάτρα Αθήνα
Μεταφορές μετακομίσεις - Έκπτωση 50%

Η Αθήνα αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για τη μεταφορική μας εταιρεία, με καθημερινές μετακομίσεις σε όλο το λεκανοπέδιο. Το ίδιο και η Πάτρα ως υπεραστικός προορισμός με αφετηρία την πρωτεύουσα. Εκτελούμε καθημερινά το δρομολόγιο προς Αθήνα, αλλά και αντιστρόφως, καλύπτοντας στο έπακρο τη ζήτηση.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 50%!

Οι προορισμοί της Αθήνας και της Πάτρας, είναι ιδανικοί για την επιλογή του συνδυαστικού δρομολογίου Πάτρα - Αίγιο - Ακράτα - Κόρινθο - Αθήνα - Χαλκίδα - Θήβα - Λιβαδειά.

Αν βρίσκεστε σε μια από αυτές τις πόλεις, ή σε κάποια ενδιάμεση πόλη στην παραπάνω διαδρομή, σας συνιστούμε να μας ενημερώσετε και να μετακομίσετε μαζί μας. Σας υπενθυμίζουμε τις ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και εκπτώσεις που μπορείτε να λάβετε, πραγματοποιώντας την μετακόμιση σας σε ένα από τα συνδυαστικά μας δρομολόγια.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΡΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, η Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος εξυπηρετεί Μεταφορές και Μετακομίσεις Πάτρα Αθήνα σε τακτικά δρομολόγια! Μετακομίσεις μεταφορές σε όλες τις φοιτητικές και όχι μόνο, περιοχές της πρωτεύουσας.

Μετακομίσεις στη στιγμή από την Πάτρα στην Αθήνα

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η μετακόμιση από την Πάτρα στην Αθήνα, ή και αντιστρόφως, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί από πλευράς κόστους. Τα περίπου 200 χιλιόμετρα που χωρίζουν τις δύο πόλεις δεν είναι πολλά, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με πολύ χαμηλές τιμές.

Αν πάλι επιλέξετε να μετακομίσετε με χρήση του συνδυαστικού μας δρομολογίου μπορείτε να κερδίσετε συνολική έκπτωση 50%. Επιπρόσθετα, η μικρή χιλιομετρική απόσταση, αλλά και η ορθή οργάνωση του δρομολογίου, μας επιτρέπει την άμεση και ταχύτατη μετακόμιση σας, χωρίς καθυστερήσεις στην μεταφορά των αντικειμένων σας.

Εκατοντάδες φοιτητές μας έχουν εμπιστευτεί τη μετακόμιση τους, εσείς;

Η Αθήνα αποτελεί βασικό τροφοδότη των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Πάτρας. Χιλιάδες φοιτητές από την πρωτεύουσα σπουδάζουν στη πόλη μας. Ομοίως, πολλοί είναι και οι νέοι που επιλέγουν την πόλη της Αθήνας για τις φοιτητικές σπουδές τους. Όπως είναι φυσικό, έχουμε πραγματοποιήσει εκατοντάδες μεταφορές και μετακομίσεις από την Πάτρα στην Αθήνα, για την έναρξη της φοιτητικής περιόδου και το στήσιμο του νέου σπιτικού. Το ίδιο συμβαίνει και κατά τη λήξη της φοιτητικής περιόδου, αφού χρειάζεται η μεταφορά των φοιτητικών αντικειμένων, επίπλων και οικοσυσκευών, έπειτα από την ξενοικίαση των φοιτητικών κατοικιών.

Εμπιστευτείτε μας! Οι χιλιάδες εργατοώρες μας έχουν δώσει την απαραίτητη τεχνογνωσία - εμπειρία για ασφαλείς και γρήγορες μεταφορές.