• Εξυπηρετούμε
    Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  • Καλέστε μας
    6970686150, 6906192743
  • Email
    metaforikipatra@gmail.com

Διαθέτουμε μόνιμο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξειδικευμένο στις μεταφορές. Με χιλιάδες ώρες στο ενεργητικό μας, έχουμε τη κατάλληλη τεχνογνωσία να μεταφέρουμε αξιόπιστα κάθε αντικείμενο. Η χρυσή εγγύηση που προσφέρουμε εξασφαλίζει τις μεταφορές σας, αφού ακόμη και σε περίπτωση φθοράς αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το προϊόν σας!

Μεταφορική Στόλος Οχημάτων

ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το δρομολόγιο που σας βολεύει και εμείς θα φροντίσουμε να έρθουμε ακριβώς στην πόρτα σας. Οι μετακομίσεις γίνονται παιχνιδάκι χάρη στην πολυετής εμπειρία του προσωπικού της μεταφορικής μας.

Επιλέξτε δρομολόγιο:

Αν δεν βολεύει κάποιο από τα παραπάνω δρομολόγια, επικοινωνήστε μαζί μας καθώς εξυπηρετούμε και άλλες μεγάλες πόλεις.

Σημαντικό: Μπορεί όλα τα δρομολόγια μας να έχουν ως αφετηρία την έδρα μας στην Πάτρα, εμείς σας εξυπηρετούμε όμως όπου και αν βρίσκεστε.

Οι μεταφορές επίπλων είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε σίγουρα πάρα πολύ καλά. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΑΣ αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση της μεταφοράς από ειδικευμένα συνεργεία (ανέβασμα - μοντάζ - τοπικές επιδιορθώσεις - λογαριασμοί).

Οι τιμές μας έχουν εκτιμηθεί και αξιολογηθεί από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου και έχουν κριθεί ως οι οικονομικότερες. Επειδή πιστεύουμε ότι όλα αυτά θέλουμε και πρέπει να σας τα αποδείξουμε, σας καλούμε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε για μία απευθείας μεταφορά, είτε για μία κατ' ιδίαν επικοινωνία.

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.


Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Μεταφορές μετακομίσεις - Τιμές Σοκ