• Εξυπηρετούμε
    Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  • Καλέστε μας
    6970686150, 6906192743
  • Email
    metaforikipatra@gmail.com

Μετακομίσεις από τη Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος. Εκτελούμε μετακομίσεις και μεταφορές εντός Πατρών με ταχύτητα και ασφάλεια. Εξυπηρετούμε καθημερινά δεκάδες φοιτητές και όχι μόνο, από όλη την Ελλάδα. Η έδρα μας, μας επιτρέπει μετακομίσεις σε όλη την ευρύτερη περιοχή και πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Επιθυμείτε να μετακομίσετε στην όμορφη πόλη μας; Βρίσκεστε ήδη στην Πάτρα και θέλετε να πάτε κάπου πιο ευρύχωρα, πιο φθηνά, πιο άνετα, πιο καλά για εσάς; Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε κάνει αυτή τη σκέψη αλλά σας έχει φρενάρει η διαδικασία της μετακόμισης; Μάζεψε πράγματα, βρες χαρτοκιβώτια, πρόσεξε τα ευαίσθητα αντικείμενα, άντε να βρω και κανέναν να βοηθήσει..κοινώς άγχος, χάος, βαβούρα, κάνοντας τη μετακόμιση να μοιάζει με τρέλα, σίγουρα θα το έχετε ζήσει.

Μεταφορική Στόλος Οχημάτων

Ένα τηλεφώνημα στη μεταφορική μας και η μετακόμιση σας έγινε!

ΤΩΡΑ! ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τώρα προσφέρουμε μετακομίσεις μεταφορές και για το κέντρο της Πάτρας σε απίστευτα χαμηλές τιμές! Νέες περιοχές στα δρομολόγια μας: Αρόη, Εγλυκάδα, Οβρυά, Ρίο και όλα τα προάστια της Πάτρας.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Συνδυαστικές μετακομίσεις μεταφορές για όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Καθημερινά δρομολόγια από Πάτρα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας και όλες τις ενδιάμεσες πόλεις για ακόμη πιο χαμηλές τιμές προς τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για επιπρόσθετα δρομολόγια σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως Ναύπακτο, Ιτέα, Καρδίτσα, Λαμία, Βόλος,Πρέβεζα και Ιωάννινα.

Μεταφορική Πάτρα
Μεταφορές μετακομίσεις - Τιμές Σοκ
Μεταφορές Express εντός Πατρών

Και αν σας λέγαμε πως με ένα τηλεφώνημα σας η μετακόμιση πραγματοποιείται χωρίς να το καταλάβετε; Η μεταφορική μας εταιρεία έρχεται στον χώρο σας άμεσα, αναλαμβάνει και συσκευάζει όλα σας αντικείμενα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και το κυριότερο, χωρίς κανέναν κίνδυνο για τις συσκευές σας, τα ρούχα σας, τα υαλικά σας.

Έχουμε πραγματοποιήσει χιλιάδες μετακομίσεις, γνωρίζουμε τις δυσκολίες και ξέρουμε ακριβώς πως να σεβαστούμε τη περιουσία σας. Δεν είναι υπερβολή πως έχουμε αναγάγει τις μετακομίσεις σε ρουτίνα για εμάς, άλλη μία ημέρα στο γραφείο όπως συνηθίζεται να λέγεται, αφού με την αυστηρή οργάνωση που ακολουθούμε, τη σωστή ροή των εργασιών, αυτές γίνονται στο πι και φι.

Αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση στον τελικό προορισμό.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αφού πραγματοποιήσουμε τη μετακόμιση σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Πάτρας, κέντρο, Αρόη, Εγλυκάδα, Οβρυά, Ρίο.. (αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σε όλες τις περιοχές και τα προάστια των Πατρών), θα αποσυσκευάσουμε τα υπάρχοντα σας και θα τα τοποθετήσουμε στο νέο σας χώρο, είτε πρόκειται για διαμέρισμα, είτε για γραφείο, είτε για μαγαζί. Με λίγα λόγια, σας παραδίδουμε το κλειδί στο χέρι.

Πολύ ωραία όλα αυτά, θα μας πείτε. Μετακομίσεις εύκολες, γρήγορες και ακίνδυνες για τα πράγματα μας. Και από κόστος; Και σας απαντάμε πως ξέρουμε τις δυσκολίες της εποχής, γνωρίζουμε πως η κρίση έχει επηρεάσει όλους τους κλάδους. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούμε μετακομίσεις με πολύ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, με ειδικές τιμές για φοιτητές σκεπτόμενοι τα έξοδα ενός δεύτερου νοικοκυριού. Επιπρόσθετα σεβόμαστε και τους ανθρώπους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά και αντιμετωπίζουν το φάντασμα της ανεργίας.