• Εξυπηρετούμε
    Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  • Καλέστε μας
    6970686150, 6906192743
  • Email
    metaforikipatra@gmail.com

Η Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος αναλαμβάνει Μετακομίσεις και Μεταφορές Εντός Αθηνών και σε όλη την Αττική. Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες οικονομικά εποχές, η μεταφορική μας εταιρεία εκτελεί δρομολόγια για φοιτητές σε χαμηλές τιμές.

Συνεχείς μεταφορές σε χαμηλές τιμές για όλες τις περιοχές της Αττικής.

Η Αθήνα αποτελεί καθημερινό προορισμό για τη μεταφορική μας εταιρεία. Με έδρα τη Πάτρα, δεν δυσκολευόμαστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε καθημερινό ρυθμό, είτε θέλουν να πραγματοποιήσουν μεταφορές, είτε μετακομίσεις. Τα φορτηγά μας πηγαινοέρχονται καθημερινά στην πρωτεύουσα, και εκτελούν συνεχώς τα δρομολόγια Ζωγράφου, Καισαριανή, Γλυφάδα,Ηλιούπολη, Άλιμος, Πειραιάς, Γαλάτσι, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, τα συνδυαστικά μας δρομολόγια αποτελούν την καλύτερη επιλογή για εσάς, με το κόστος στις μεταφορές να πέφτει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Εμπιστευτείτε τη μεταφορική μας εταιρεία, πραγματοποιήστε τη μεταφορά μαζί μας και σας υποσχόμαστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως μένουν για πολλά χρόνια εκατοντάδες πελάτες μας.

Μεταφορές μετακομίσεις - Τιμές Σοκ

Είστε φοιτητής και χρειάζεστε μετακόμιση;

Η εμπειρία μας σε μια πόλη σαν τη Πάτρα, με χιλιάδες φοιτητές, μας έχει δείξει ακριβώς τι χρειάζεται μια φοιτητική μετακόμιση. Ταχύτητα, ασφάλεια και πολύ καλές τιμές. Πραγματοποιούμε πολύ καλές τιμές στις φοιτητικές μετακομίσεις, αναλογιζόμενοι το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επιβεβαιώσετε μόνοι σας πόσο φθηνά και εύκολα μπορεί να γίνει η μετακόμιση σας.

Πρώτοι στις προτιμήσεις των φοιτητών, ειδικοί στις φοιτητικές μετακομίσεις

Σας υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά, ότι αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προεργασίες, συσκευασία των επίπλων και όλων των αντικειμένων σας, ώστε να φθάσουν άθικτα στον προορισμό τους, ενώ τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούν να ανεβάσουν τα υπάρχοντα σας σε οποιοδήποτε δύσβατο σημείο. Κοινώς, δεν μας φοβίζει καμία μετακόμιση, αντιθέτως η πολυετής εμπειρία στις μετακομίσεις και η συνεχής συνεργασία με τους φοιτητές, μας έχουν αναγάγει στη πρώτη θέση των προτιμήσεων όταν έρχεται η ώρα για μετακομίσεις.